lauantai 26. marraskuuta 2011

Mein koiruus

Pakko laittaa tää erittäin hauska kuva myös tänne.Eräs yö ku kävin hereillä löysin meidän koiran puhtaiden pyykkien päältä pyykkikorista.Miten voiki ton kokonen koira mennä nuin pieneen tilaan.. XD

Korviksia

Innostuinpa minäki tekee muutaman parin korviksia.Nää ei nyt niin hääppösiä ole ku ei tuota silmää oikein ole(ainakaan omasta mielestä) mutta parit korvikset jää itelle,muista en tiedä mitä niille teen. :D Noi oikeen puolimmaiset(kirkkaat ja siniset) samoin ku noi mustat jää itelle.
Niin,ja se kuva:

Muutama pari perus sukkia

No niin,nyt on uus muistikortin lukija joten kuvia saadaan taas koneelle. :D Ja eilisistä pikkujouluista selvitty ni nyt on hyvä aika päivitellä blogia. :D
Tälläsia sukkia on tullu tehtyä:
 Vasemman ja oikean puolimmaiset lähtee vaihdossa eräälle neulomolaiselle jolta mä saan wollmeiseä. :) Keskimmäiset menee tädin sukka tilaukseen..Nallea ja 7-veikkaa näis on lankana ja puikkoina 2,75mm ja 3,25mm bambut.Ja ihan siis niin perus perus sukkaa ku olla ja voi. :P

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Marraskuun paketteja

Marraskuussa on salaiselta ystävältäni tullut jo pari pakettia joista tämä saamaton akka ei oo saanu kuvia ja postausta laitettua. :( Aika ja energia mennyt aika totaalisesti salilla ja töissä.Ei oo sit illalla oikein koneella jaksanut istua.Mut nyt päätin ottaa itteä niskasta kiinni.. :)
Jo parisen viikkoa sitten tuli pieni väli ylläri ystävältäni.Näin pimeään aikaan on hyvä käyttää heijastinta joten ystäväni muisti minua ihanalla koira-heijastimella sekä kauniilla hevos kortilla.Mieheni varas heijastimen ittelleen ku mulla kuulemma on jo. :D Mutta käyttöön siis tuli heti.Kuvaa et nyt saa vielä mutta laitan senkin aikanaan...Koira söi mun muistikortin lukijan ja uus on vasta matkalla.Ja piuhan kautta toi pokkari ei ala kuvia siirtää.Mut aikanaan siitä kuvaa..

Ja sitten siihen viralliseen paketttiin.Näin ihana paketti odotti viime viikolla eräänä ankean harmaana päivänä laatikossa:
 Paketti sisälsi Dropsin fabel-lankaa pirtsakoissa väreissä,knittarin neliskanttiset puikot(näitä knittareita mulla ei ollutkaan,mutta kollagenin neliskanttisia kylläkin.kivat kädessä eikä mun mielestä ainakaan pahenna käsialaa) sekä hiukan makeaa suuhun pantavaa. :) 

Alotinki heti sukkia neuloo langasta uusilla puikoilla.Varmaan joskus pipo ja saapas ovat vasta valmiit mut alotettu kumminki on. :D
Kiitos paljon paketeista ystäväni ja anteeksi että postaus on kestänyt! :( Mutta mieltä ovat paketit kumminkin lämmittäneet. :)