perjantai 21. lokakuuta 2011

Kiitos Sny!

Salaiselta ystävältäni oli tullut eilen kirje laatikkooni ja kun sen aukasin niin sieltä löyty levy tummaa suklaata(46% muistaakseni).Yleensä en hirveesti välitä tummasta suklaasta mutta täytyy myöntää että toi oli hyvää.Toinen hyvä tumma suklaa on Pirkan minttusuklaa. :P Piristi kivasti päivää ku oli eka päivän ajan töissä kuunnellut keittiön emännän haukkuja.Kiitos ihan hirveesti piristyksestä ystäväni!
Kuvan laitan(toivottavasti) viikonlopun jälkeen kun kotevumme mökiltä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa kun maistui. Itse pidän ko. suklaasta melkoisen paljon (ja eräänä tiukkana hetkenä oli lähellä, etten joutunut hakemaan korvaavaa levyä kirjekuoreen ;). Ja hyvä juttu sekin, että toimi tarkoituksenmukaisesti, eli piristi Sinua!

-Sny-

Ps. Itsellä ei olekaan mielikuvaa tuosta Pirkan minttusuklaasta. Pitääkin kokeilla, koska oma lempparini on tumma suklaa kera mintun (mm. Panda maistuu. =)

Lotta kirjoitti...

Juu,Panda on kans hyvää. :P En tiiä miks mut toi minttu on alkanu ittellekki maistuu,toooosi hyvältä.Pitää vältellä K-kaupassa käyntiä. :D Ja toi toiselle ostaminen on tosiaan aika paha,ku pahalla hetkellä se tosiaan voi mennä omaan suuhun... :D