lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulukuun sny-paketti

Paketti tuli väliviikolla jo perille ja nyt vasta jaksan istua koneella(flunssan kourissa) niin kauan et saan postauksen aikaseksi.Kuvaa en vieläkään oo saanu koneelle siirrettyä mut kyllä sekin tulee.. :)
Paketissa oli kirja:Myssystä sukkiin jota minulla ei olekkaan vielä.Kivoja ohjeita oli joista osa pääsee varmasti jossaki vaiheessa puikoille(kuten ne miljoona muutakin ihanaa ohjetta). :D Sitten löyty kerä novitan polku-lankaa värinä munakoiso.Tämä oli kans uusi tuttavuus.Jotain muuta kun sukkia siitä kehittelen mutta annan asian vielä hautua,että se hyvä ohje/idea hyppää esiin.Sekä tiski"rätti" jossa teksti "Hyvää Joulua!" sekä miehelleni jugurtti rusinoita.Itse en niistä välitä mutta mieheni on hulluina niihin.Joten hällekkin jotaki.(itte ku herkkuperseenä vetäny aijemmista paketeista herkut itte) :P
Paketti oli siis oikeinkin mieluinen.Paketteja minulle lähetteli Sorveira. Kiitos paljon kuluneesta syksystä ja paketeista Sinulle!
Muoks. nyt on kuvaki lisätty :)

1 kommentti:

Pihla kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa! Hienoa, että paketit olivat mieluisia :) Niitä oli kiva kokoilla syksyn aikana. Ja jatkan edelleen blogisi seuraamista. Käypäs muuten minun blogissani, siellä on jotain sinulle :)

-SNY:si sykyltä 2011, eli Sorveira-