keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Marraskuun paketteja

Marraskuussa on salaiselta ystävältäni tullut jo pari pakettia joista tämä saamaton akka ei oo saanu kuvia ja postausta laitettua. :( Aika ja energia mennyt aika totaalisesti salilla ja töissä.Ei oo sit illalla oikein koneella jaksanut istua.Mut nyt päätin ottaa itteä niskasta kiinni.. :)
Jo parisen viikkoa sitten tuli pieni väli ylläri ystävältäni.Näin pimeään aikaan on hyvä käyttää heijastinta joten ystäväni muisti minua ihanalla koira-heijastimella sekä kauniilla hevos kortilla.Mieheni varas heijastimen ittelleen ku mulla kuulemma on jo. :D Mutta käyttöön siis tuli heti.Kuvaa et nyt saa vielä mutta laitan senkin aikanaan...Koira söi mun muistikortin lukijan ja uus on vasta matkalla.Ja piuhan kautta toi pokkari ei ala kuvia siirtää.Mut aikanaan siitä kuvaa..

Ja sitten siihen viralliseen paketttiin.Näin ihana paketti odotti viime viikolla eräänä ankean harmaana päivänä laatikossa:
 Paketti sisälsi Dropsin fabel-lankaa pirtsakoissa väreissä,knittarin neliskanttiset puikot(näitä knittareita mulla ei ollutkaan,mutta kollagenin neliskanttisia kylläkin.kivat kädessä eikä mun mielestä ainakaan pahenna käsialaa) sekä hiukan makeaa suuhun pantavaa. :) 

Alotinki heti sukkia neuloo langasta uusilla puikoilla.Varmaan joskus pipo ja saapas ovat vasta valmiit mut alotettu kumminki on. :D
Kiitos paljon paketeista ystäväni ja anteeksi että postaus on kestänyt! :( Mutta mieltä ovat paketit kumminkin lämmittäneet. :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On aina yhtä ilahduttavaa lukea, että on ollut mieluisa paketti :) Nyt täytyy sny:n pyytää anteeksi vaiteliaisuuttaan, kun en ole edes blogiin ehtinyt kommentoida mitään. Joulukuun paketti on matkalla, ja toivottavasti saavuttaa sinut pian.

-SNY-