lauantai 26. marraskuuta 2011

Mein koiruus

Pakko laittaa tää erittäin hauska kuva myös tänne.Eräs yö ku kävin hereillä löysin meidän koiran puhtaiden pyykkien päältä pyykkikorista.Miten voiki ton kokonen koira mennä nuin pieneen tilaan.. XD

5 kommenttia:

Teppana kirjoitti...

Aika hyvä, mä löydän likapyykin meidän takkahuoneen lattialta kun ½ vuotinen Rocky koiramme on tonkinut pyykkikorin. Lieneekö toinen isompi sitten vielä hyvänä apurina ollut.

Lotta kirjoitti...

Ai teilläkin tälläistä... :D

Anonyymi kirjoitti...

Meillä sinne pyykkikoriin hinkuaa kohta neljävuotias esikoinen. Se tosin on jo oppinut, että vain tyhjään koriin saa mennä, kun kysyy ensin luvan... hyvä laiva nääs :)

-SNY- (Joka jännää, onko joulukuun paketti mieluinen.. ;)

Aarnilintu kirjoitti...

Huhhuh, pääsenpäs minäkin joulutauolta taas koneiden ja nettien ulottuville ja tänne kurkkimaan, mitä kenellekin on tapahtunut. Teillä onkin oikein kunnon koiramaista elämää:)

Lotta kirjoitti...

Snyni: juu,ite olin kans penskana aina pyykkikoriin menossa.Korista on moneksi.. :D Koiruus meni ikävä kyllä puhtaiden pyykkien päälle makaa. :D
Aarnilintu:juu,meil ei kyllä hauskuus ihan heti lopu. :D Onneksi on toi koira hiukka pitämässä seuraa ku ei nyt oikein leikkauksen jälkeen mihinkään pääse..