tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tunnustus


Sain Pihlalta tälläisen tunnustuksen ajat sitten,mutta nyt vasta sain sen tänne asti raahattua.. :D Kiitos kovasti tunnustuksesta!


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.  


Sitten ne viisi kysymystä ja vastaukseni niihin:

1. Milloin aloitit blogisi?
29.5.2011
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Suurin osa kirjoituksista on käsitöihin liittyvää mutta eksyy sinne joukkoon välillä jotain muutakin. :)
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En mää tiiä. :D Ainaki harvoin kirjotetaan.. :P
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Eka blogini oli vuodatuksen puolella ja siellä se sai vähä huonoa palautetta muista aiheista kirjoittaessani joten päätin siirtää blogin tänne ja pitää blogin "salaisena" perheeltäni. :) Mutta se,mikä sai aloittamaan kirjottamisen,ni oli se ettö halusin esitellä käsitöitäni ja leivonnaisiani.Nykyään tulee todella harvoin leivottua ku ei niit meidän 2hlö taloudessa oikein mee,ni sit keskitytään uudessa blogissa vaan käsitöihin.. :) Helmiin ja lankaan.. :D
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Pitäis useammin blogata ja opetella ottamaan parempia kuvia.Samoin pitäis useammin käydä kommentoimassa teille takaisin,blogi ystäväni.Ihan liian vähä tulee kirjotettua..

Ja tämä pitäisi jaata viidelle muulle blogille.Mutta en mää halua just vain viidelle antaa,ku haluisin antaa tän kaikille lukijoilleni.Niin paljo on kaikkia ihania blogeja olemassa..Joten,ota tämä mukaasi jos haluat paljastella asioita blogissasi. :D

Ei kommentteja: